Să dăruiești te face mai fericit decât să primești

 

Camelia Muresan Asociatia Love2share

100% Complete
919 RON
Sumă strânsă
700 RON
Target
9
Donații

RO+EN

Giving someone a gift brings you and the other person more joy than if you would be the one receiving that gift.That's what the science says, based on many studies. 

If your encounter with me brought you any joy, let's team up for my birthday and together bring some joy for someone else as well. 

I support this project because I know that if we want to make a change in a child's life, ensuring his/her basic needs in the first 1000 days of life are crucial. Good nutrition, hygiene and proper education for the mother play a major role in the phisical and brain development of the child. 

This is what Bebelușii Pirita project is all a about. I follow this association since it's beginning, in 2014-2015 and I know for sure that the resources are used wisely. My friends Silvia started her association because she wanted to make even the smallest difference. Let's help make that difference bigger. 

Can you spare few euros to contribute to this cause? 

Thank you for reading this far and for your donation. 

------- Română-------

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză. 

Împreună putem sa ajutam la o buna dezvoltare fizica și psihologica a bebelușilor din Pirita. Pentru că primele 1000 zile din viața unui copil sunt definitorii pentru dezvoltarea acestuia. Daca ne dorim că și ei să aibă aceleași șanse la o creștere și educație sănătoasă, hai sa-i sprijinim cum putem.  

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia “Love2share”, este formata din 4 fete unite in scop umanitar, am putea spune ca vibratiile pozitive ne-au intersectat drumurile iar “vocea” noastra este reprezentata de proiectele cu care speram sa ajutam cat mai multi copii abandonati sau alte categorii de persoane si familii aflate in dificultate.

Anul 2021 a inceput cu un proiect caritabil extrem de important pentru copilasii aflati in primele luni de viata din comunitatea Pirita, Baia Mare. Acest proiect a fost conceput cu titlu urgent fiindca 2 bebelusi murisera de pneumonie la un interval destul de scurt asadar ne-am grabit sa ne implicam, sa facem diferenta in vietile celorlalti micuti. O colaborare de calitate intre doua ONG-uri vine in sprijinul acestor sufletele, Asociatia Love2share si Asociatia Pirita Children. Oferim consiliere mamicilor cu bebelusi, segmentul 0-3 ani, cu privire la modul de ingrijire, comportament si etapele de dezvoltare prin care trece bebelusul. Asociatia Love2share a angajat omul potrivit spre a fi un exemplu pentru mamicile care isi cresc copilasii in conditiile vitrege din Pirita. Ne-am luat un angajament de minim 1 an de zile in care sa demonstram ca implicarea activa face diferenta si muncim in aceasta directie cu multa incredere in oamenii care doneaza pentru a ne sustine. De asemenea oferim recompense pentru mamicile care vin la program si la care observam, in primul rand, imbunatatiri ale comportamentului parental. Recompensele ii vizeaza tot pe bebelusi: scutece, lapte praf, medicamente, hainute, etc. Deja ne-au trecut pragul 19 mamici, 21 copii. Vedem rezultate (o mamica s-a angajat si isi lasa copilul cu o ruda fiindca isi doreste sa plece din Pirita) si ne bucuram de zambetele micutilor care sunt cu un pas mai aproape de... normalitate!   Va multumim, dragi oameni!

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

9 Donații

La multi ani
30 Apr 2021
29 Apr 2021

Anonymous

75 RON
29 Apr 2021

Jackie

75 RON
Happy birthday! Best love and care shared😊
29 Apr 2021

Lamy

300 RON
Happy birthday sweet Camelia, thank you for caring for other people, wish you a life full of good health and love. Love you <3
26 Apr 2021

Anonymous

123 RON
Sevim, Diae, Kasia
26 Apr 2021
La multi ani cu sens! Big hug!
26 Apr 2021

Anonymous

51 RON
Mult succes Alina! Felicitări pentru ceea ce faci și ceea ce ești!
24 Apr 2021

Anonymous

70 RON
La multi ani cu sanatate si multa fericire, fata draga! Te pup si te imbratisez :*
24 Apr 2021