Zâmbetele copiilor au prioritate! Ediția a IX-a

Status: Fundraising

  "Copiii merită să fie iubiți și să știe că sunt iubiți. Ei merită să fie prețuiți și să știe că sunt valoroși."

"Fii motivul pentru care alții cred in miracole."

0% Complete
Suma:

0 RON

Galantomi:

1

Donatii:

0

Target:

3,000 RON

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Dragi oameni de bine,

Se apropie cea mai veselă și colorată zi a anului, 1 Iunie 2021, Ziua Internațională a Copilului, o zi festivă consacrată celor mai iubite ființe care ne învață să ne bucurăm de cele mai mărunte și mai simple lucruri fiindcă alegerea este mereu în mâinile noastre și avem motive mii și mii pentru a trăi în armonie, pace și plenitudine. Copiii aduc curcubeul în sufletele și în viețile noastre și fiecare nuanță este mai frumoasă decât alta. Ei dețin cheia viitorului acestei lumi. Păstrează-le aripile gata de zbor și zâmbetele largi pe chip, dă-le încredere, multă iubire și își vor urma calea. Ne dorim ca toata luna iunie (și nu numai) să dăruim copiilor, în special copiilor separați de părinții/rudele lor din Casele de Tip Familial, momente de neuitat, amintiri care să le umple inima de entuziasm (asta ne-au cerut, dragii de ei - ieșiri, timp cu noi), afecțiune și multă speranță. Imposibil să nu verși o lacrimă... De ce? Pentru că iubirea este vitală. Și lipsa iubirii părintești sau separarea de ea este cruntă. Din copilărie ni se trag toate, bune sau rele, complete sau incomplete. Sunt mulți copii care nu își trăiesc copilăria ci sunt obligați să se maturizeze mult prea timpuriu, învață-ți copilul să dăruiască de mic și va fi mai fericit. Iar dacă tu crezi că fiecare gest de solidaritate contează, ajută-ne să ajutăm cât mai mulți copilași să aibă tot anul puțin mai mult decât își permit în familia naturală. Ajută-ne să oferim: un start decent în viață, șansa la educație, susținere pentru copiii silitori și harnici, echitate.

Luna iunie va fi o lună în care vă provocăm să atrageți donații prin care să-i susținem pe copilașii care cresc în medii defavorizate.

Donațiile voastre vor asigura transportul copiilor, tortul, mâncarea și băutura din ziua/zilele în care micii nostri prieteni vor fi actorii principali și vor da startul distracției.

Vă mulțumim anticipat pentru fiecare donație!