Love2share

 

30.714285714286% Complete
1,290 RON
Sumă strânsă
4,200 RON
Target
8
Donații

 

Dragi prieteni,

În vremurile acestea de restriște prin care trecem dorim să vă invităm alături de noi la cea de-a VIII-a ediție a proiectului caritabil, Mână de la Mână, în speranța unei lumi mai bune, mai pline de solidaritate și umanitate. Trecem prin schimbări, este adevărat însă niciodată nu este greșit să ajuti, indiferent de perioada prin care treci. Faptul că putem să întindem o mână de ajutor celor care au nevoie de noi este un excelent motivator pentru a trece peste încercările vieții. Se spune că atunci când ești fericit ajuți cu mare dragoste însă atunci când ești mai puțin fericit ajuți mai greu fiindcă ai și tu ale tale probleme ca să le mai vezi și ale altuia dar să știți că bucuria și împlinirea este de două ori mai mare în cel de-al doilea caz și cu atât mai mare cu cât ajuți vlăstarele comunității în care trăiești.

Și anul acesta ne vom asigura că, copilașii din familiile nevoiașe au parte de cele de trebuință pentru masa de Paște și nu numai. 

Haideți alături de noi, uniți pentru cauza în care credem și lumea va deveni și mai minunată!

#solidaritate #umanitate #iubire #copilărie

Ajutați în orice perioadă a vieții voastre și nu vă dăruiți ajutorul doar celor din familia voastră.

Ajutați-ne să ajutăm! Oferiți iubire!

Dacă cunoasteți copii care cresc în familii vulnerabile și credeți că am putea să le înseninam zilele, scrieți-ne în privat.

Copiii sunt întotdeauna gata pentru o minune. Olga Muravyova

Love2share vă mulțumește pentru sprijin și vă dorește multă Sănătate!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia “Love2share”, este formata din 4 fete unite in scop umanitar, am putea spune ca vibratiile pozitive ne-au intersectat drumurile iar “vocea” noastra este reprezentata de proiectele cu care speram sa ajutam cat mai multi copii abandonati sau alte categorii de persoane si familii aflate in dificultate.

“Orice facem are un efect – chiar și un simplu gest… și cu toate că s-ar putea să pară insignifiant, când îl înmulțim cu miliardele de oameni care s-ar putea să facă același lucru, putem obține un impact enorm.”

O minte luminată spunea: “uneori mi se pare că toate problemele lumii sunt uriașe… Totuși, cine creează aceste probleme? Omenirea este doar o sumă de indivizi, astfel că schimbarea trebuie să vină de la fiecare dintre noi. Și eu sunt una din cele șapte miliarde de ființe umane, de aceea am, deopotrivă, responsabilitatea morală și șansa de a aduce o contribuție, care începe la nivelul mental cu mai puține emoții distructive – și cu mai multe constructive.”

Uniți pentru ceea ce contează, având o direcție pozitivă, gândind la scară largă și acționând în perspectivă, nu doar pentru acum și aici, vocea colectivă va face diferența. Vă invităm alături de noi, pentru ca ÎMPREUNĂ să-i învațam și pe ceilalți să pescuiască: “Dă-i omului un pește și va avea de mâncare o zi. Învață-l să pescuiască și va avea de mâncare toată viața”.

Dragi prieteni, Proiectul caritabil, ”Mână de la Mână”, ajunge anul acesta la a IX-a ediție și continuă să aducă zâmbete pe fețele copilașilor din familii nevoiașe amintind că Paștele vine pentru noi toți. Vom sărbători Învierea Domnului nostru Iisus Hristos care s-a jertfit pentru păcatele noastre și în drumul nostru spre lumină, pace, bucurie și iubire, vom dărui toa

 

8 Donații

************ private

30 RON
06 May 2020

************ private

150 RON
Sarbatori fericite si binecuvantate!!!
16 Apr 2020

************ private

150 RON
15 Apr 2020

************ private

100 RON
07 Apr 2020

************ private

150 RON
Mult succes in tot ceea ce faceți!
06 Apr 2020

************ private

200 RON
Cu drag, pentru copii!
03 Apr 2020

************ private

480 RON
Felicitari pt tot ceia ce faceti in aceste vremuri oribile ...mult curaj sanatate si tot ce va doriti .. Mana de la mana si dar din dar se face rai .
02 Apr 2020

************ private

30 RON
02 Apr 2020